Hastalarımızın, refakatçilerimizin ve çalışanlarımızın her türlü diyet ve öğün ihtiyaçları göz önünde bulundurularak uzman aşçılar tarafından Uluslararası Standartlarda, HACCP Gıda Güvenliği Standartları, ISO 9001 Kalite Yönetim Sistemi ve ISO 22000 gıda güvenliği standartlarına uygun hijyenik koşullar altında yemek hizmetleri sunulmaktadır.
Düzenli aralıklarla yapılan Yemek Hizmeti Memnuniyet Anketi ile hizmetin memnuniyeti ölçülerek, hastalarımızın ve çalışanlarımızın görüş ve önerileri dikkate alınmakta, bölge kültürüne uygun ,damak tadında hitap eden menüler oluşturulmaktadır.
Yatan hastalar için uyguladığımız “Hasta – Yemek Doğrulama Sistemi” ile doğru hastaya doğru yemeğin verildiğinin kontrolü yapılmakta; hasta güvenliğini tehlikeye atabilecek olası sağlık riskleri engellenmekte ve hastaların zamanında ve güvenli beslenmesine imkan sunulmaktadır.